IMG_1070 - kopie
mountain

Kids program

We verwelkomen nieuwe kids

Ben je tussen 6 en 14 jaar? Heb je altijd al gedroomd om van een berg af te snowboarden, sprongen te maken en op een rail te gaan, dan zit je hier goed!

Heb je de eerste stappen van het snowboarden al geleerd bij Kids on Snow, of lijkt snowboarden je gewoon geweldig om te doen? Dan ben je meer als welkom bij ons.

In Snowvalley te Peer ontdek je tijdens het KIDS-program de basis van het snowboarden. Wij beginnen bij de eerste stappen zoals van de berg afglijden in bochten tot de eerste sprongen in het freestyle park. Je hebt dus geen ervaring nodig en iedereen is welkom, just be stoked to board!

Tijdens elke les van het Kids program zijn er twee trainers aanwezig zodat wij niveau gebonden kunnen werken. Heb je dus al reeds ervaring op de piste, maar is het freestyle park toch nog een stap te ver, helpen wij je individueel niveau omhoog!

Schrijf je meteen in voor een gratis proefles en kom meedoen met de eerste les. Aanmelden voor een gratis proefles moet via mail gebeuren op freestylesnowvalley@gmail.com.

Lidgeld: € 200/seizoen (incl. trainingen & clubkledij) / (excl. verzekering & competitielicentie)

mountain

If you're not falling, you're not learning

Ons trainersteam is een mix van gediplomeerde lesgevers en (ex)wedstrijd-riders. Voor de kids hebben we Kim Vaes en Pieter-Jan Claes. Een betere begeleiding kan je je niet voorstellen!

110

Snowboarders

30

Trainers

90

Happy Faces

Schrijf je snel in voor het nieuwe seizoen